Wat we doen

De solide partner voor uw personeelsbeleid

 • Detachering

  Met het inhuren van tijdelijke specialisten kunt u inspelen op verschillende ontwikkelingen zoals onvoorziene uitloop van projecten, het opvangen van ziekte en vakantie of het ontplooien van nieuwe initiatieven. DetaChallenge biedt u de mogelijkheid om tegen een eerlijk tarief gekwalificeerde medewerkers in te zetten, zonder een vast dienstverband aan te gaan. Dus wel de lusten, niet de lasten. DetaChallenge hanteert duidelijke contracten, waarin het met u besproken uurtarief, duur van de inhuur en overige afspraken helder staan beschreven.

 • Freelancers

  DetaChallenge werkt op regelmatige basis samen met freelancers. Deze keuze hebben wij gemaakt omdat wij de beste match voor de klant willen maken. De freelancers die wij inhuren, toetsen wij uitgebreid op hun vaardigheden en checken altijd hun referenties. Daarnaast bouwen we, indien gewenst, een proefperiode in het contract in. Zo kan de klant zelf beoordelen of de kandidaat past bij de opdracht. Een extra zekerheid dus. 

 • Inhuur bij zakenpartners

  DetaChallenge kent een preferred supplier beleid. Dit houdt in dat wij met een select aantal zakenpartners door heel Nederland samenwerken om zo snel mogelijk tot de juiste match te komen. Wij hebben onze partners zorgvuldig geselecteerd op vakgebied en kwaliteit. Daarnaast selecteren wij onze partners op eerlijkheid bij het voorstellen van kandidaten. Eerlijkheid naar onze klanten kunnen wij alleen bewerkstelligen als wij dit ook van onze leveranciers verlangen. Door deze aanpak kan DetaChallenge snel goed gekwalificeerde ICT-specialisten leveren. Wij spreken altijd eerst uitvoerig zelf met een kandidaat voordat wij met deze kandidaat naar de klant op gesprek gaan. Na plaatsing start onze begeleidingsfase om zodoende strak de klanttevredenheid te kunnen volgen.

 • Detavast

  Een detavast-constructie, een detacheringsovereenkomst met overname, is een vorm van detacheren waarbij het traditionele detacheren wordt gecombineerd met werving en selectie. Een opdrachtgever sluit een detacherings-overeenkomst af waarbij de medewerker al van begin af aan dezelfde arbeidsvoorwaarden kent als ware hij direct in dienst van de opdrachtgever. Verder is in de detacheringsovereenkomst vastgelegd dat de medewerker na de periode van detachering in dienst zal treden van de opdrachtgever. Voor bedrijven is deze constructie minder risicovol dan werving en selectie omdat slechts een uurtarief wordt betaald voor de periode dat ook daadwerkelijk  arbeid is verricht. Vooraf worden afspraken gemaakt over een vastgestelde inhuur periode. 

 • Netwerk & systeembeheer

  Een stabiele IT-omgeving is de basis van een ongestoorde werksfeer. DetaChallenge biedt u daarom de mogelijkheid om uw netwerk- en systeembeheer uit handen te geven. Ondanks het grote belang van een goed werkend systeem past een eigen fulltime systeembeheerder niet voor elk bedrijf in het budget. Wij bieden als oplossing een systeembeheerder op oproepbasis. De tijdelijke systeembeheerder die bijvoorbeeld uw netwerk optimaliseert, beveiligingsvraagstukken oplost, back-up routines ontwikkelt en preventief onderhoud uitvoert is te allen tijde inzetbaar.

  Onze ervaring en intensief contact met onze leveranciers garandeert u een up-to-date kennis van nieuwe ontwikkelingen op het technische vlak. Tevens kan de medewerker terug vallen op een team van specialisten.

  De afspraken met betrekking tot het netwerk- en systeembeheer worden geheel afgestemd op uw wensen en behoeften. Afspraken over minimale beschikbaarheid, responsetijd en up-downtime kunnen gemaakt worden.

 • Systeembeheer outsourcing

  De kosten voor het opzetten van een computernetwerk worden steeds lager. De kennis voor het beheer van het netwerk is, zeker bij kleinere organisaties, vaak onvoldoende aanwezig. Hierdoor worden niet alle mogelijkheden optimaal benut.

  DetaChallenge biedt uitkomst. Zowel op contractbasis als op uurtarief kunnen wij u helpen bij het opzetten en in de lucht houden van uw netwerk. Dus voor ons stopt het niet bij plaatsen van de computers. Ook er voor zorgen dat in de toekomst, met het groeien van de wensen, het netwerk blijft functioneren is een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden. U kunt ons zelfs volledig verantwoordelijk maken voor uw netwerk, zodat u er zeker van kunt zijn dat het computersysteem u optimaal ondersteunt bij het uitvoeren van uw werkzaamheden. Ook controle op de activiteiten van toeleveranciers kan tot ons takenpakket behoren.

  Al deze werkzaamheden kunnen, afhankelijk van uw wensen, worden gedekt door een vast maandelijks bedrag. Ook kunt u ervoor kiezen om ons te belonen op het moment dat u ons nodig hebt. In het eerste geval hebt u het voordeel dat wij een responstijd garanderen. De hoogte van het maandbedrag wordt mede bepaald door de afgesproken reactietijd.

 • Documentatie

  Geen enkel IT-project kan zonder goede documentatie. Om te beginnen zijn er functionele en technische ontwerpen nodig die beschrijven wat er gebouwd moet worden. In duidelijke taal zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan wat de bedoeling was. En om de software optimaal te kunnen gebruiken zijn er uitgebreide gebruikershandleidingen, online help en cursusboeken nodig. Ook kan het gewenst zijn zelfstudiemateriaal, zoals e-learning te ontwikkelen: daarmee kunnen de gebruikers in hun eigen tijd en in hun eigen tempo met de software leren werken. Verder zijn er vaak ook brochures nodig en informatie voor op een website.

  Het maken van (technische) documentatie is een vak apart. DetaChallenge heeft de specialisten in huis die u hierbij kunnen helpen, of het nu gaat om technisch schrijvers, webredacteuren of copywriters.

 • DetaChallenge B.V.
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • +31 (0)174-382760
 • Disclaimer
 • Copyright © 2018